Afbeelding

Nieuw schoolplein voor De Steenen Kamer

Algemeen

De Steenen Kamer was hard toe aan een nieuw schoolplein. Met behulp van leerlingen uit de leerlingenraad zijn er plannen en plattegronden gemaakt. Wat vonden de kinderen belangrijk? Hoe moest het plein eruit gaan zien?

Door middel van een inzamelingsactie van lege flessen kon er in de zomervakantie begonnen worden met het opnieuw inrichten van het plein. Hiervoor moest een oude boom weggehaald worden en speeltoestellen verplaatst en aangeschaft.

En op donderdag 19 september was het dan zover. Het plein is bijna af, het groen wordt in de herfstvakantie afgemaakt en het Johan Cruijf Foundation plein 14 zullen nog kleur komen aanbrengen, maar het is prachtig geworden!

Onder toeziend oog van de wethouders De Meij (volksgezondheid) en Van Dongen (groen) werd het plein feestelijk geopend. Er waren veel kinderen, ouders, buren en belangstellenden.
Ook Toppie Sport was erbij. Deze vereniging organiseert regelmatig activiteiten op school maar ook buiten school om kinderen kennis te laten maken met sportieve- en culturele activiteiten.

Ook werd het nieuwe logo van De Steenen Kamer onthuld samen met hun nieuwe slogan: 'Samen Verder'.

Tijdens het pleinfeest waren er verschillende activiteiten zoals een springkussen, blikgooien en een rad van fortuin waarbij, met dank aan veel sponsoren, mooie prijzen te winnen waren.