Afbeelding

André Oosten neemt afscheid van De Steenen Kamer

Algemeen

Na 38 jaar werkzaam te zijn geweest op De Steenen Kamer neemt meester André Oosten deze week afscheid van zijn collega’s, de ouders en alle leerlingen.

André Oosten heeft zich vanaf 1984 op De Steenen Kamer enorm ingezet. Heel wat leerlingen (en daarna soms ook de kinderen van die leerlingen) heeft hij mogen leren kennen. Toen bestond de school nog uit 5/6 groepen met voornamelijk meesters. Inmiddels telt de school 14 groepen.

André heeft lang les gegeven aan groep 8. Na de studie Video Interactie Begeleiding ging André wat minder voor de klas en kreeg hij er ambulante taken bij. Hij werd lid van het management team, en was als preventiemedewerker betrokken bij de oprichting van de bovenschoolse Arbocommissie en de totstandkoming van de veiligheid-teams op alle SPON scholen. André is personeelslid geweest van de OR, was anti-pest-coördinator, vertrouwenspersoon voor leerlingen en het team en jarenlang de gymleerkracht van de school.

André gaat met vroegpensioen, waardoor hij meer tijd heeft voor zijn naasten en zijn mantelzorgtaken. Daarnaast gaat hij zich ook nog inzetten voor een aantal vrijwilligersorganisaties.

Namens De Steenen Kamer en héél veel (oud-)leerlingen wensen wij André het allerbeste.