Afbeelding
Foto:

Driemaal afscheid op SBO De Steenen Kamer

Algemeen

Hoewel het schooljaar pas net begonnen is, stond er op De Steenen Kamer al een afscheid gepland. Jennifer Saris, sinds zes jaar directeur, maakt een overstap naar VSO Bleyburgh. En Liesbeth de Ruijter neemt na negentien jaar als orthopedagoog-generalist afscheid om zich volledig te richten op SO Bleyburgh.

Beiden hebben met hun kennis en expertise SBO De Steenen Kamer mede gevormd tot de school die het nu is. Zowel het team als de leerlingen konden hen dan ook niet stilletjes laten vertrekken.

Op donderdag 30 september waren hun beiden kantoren stiekem op slot gedraaid. Met elkaar gingen zij de strijd aan met een escape room. Diverse clous leidde hen langs alle groepen waar zij verschillende opdrachten moesten uitvoeren. Er werd karaoke gezongen, puzzels opgelost, spelletje gedaan en een quiz gespeeld. De fanatieke Jennifer won uiteindelijk de race. 

In de middag werden zij beiden in het zonnetje gezet door hun teamleden. Maar ook voor Suzanne de Rooij, administratief medewerkster, was er een lied en borrel georganiseerd. Zij zal later in oktober afscheid nemen. Zij zal de overstap maken naar het bestuurskantoor van SPON.