Afbeelding
Foto:

SKV Advies in Drechtstedengebied veelzijdige financiële dienstverlener

Algemeen

SKV Advies staat al jaren voor u klaar voor de beste hypotheken, verzekeringen en mediation bij scheiding. Hierdoor is er een mooie groei in het klantenbestand te zien en heeft een uitbreiding van het team tot stand gebracht. Twee dames ondersteunen inmiddels de adviseurs in administratieve taken, maar staan ook telefonisch voor u klaar.

Service

SKV Advies is in het Drechtstedengebied een veelzijdige financiële dienstverlener, die zich nog altijd onderscheidt door een uiterst persoonlijke klantbenadering. SKV Advies staat dan ook zes dagen per week klaar om de klant van dienst te zijn. Klanten worden thuis bezocht op het tijdstip dat hen schikt. Dat kan dus ook in de avonduren zijn. Bij het serviceaanbod van SKV Advies hoort ook een jaarlijks contactmoment om bij gewijzigde persoonlijke omstandigheden de portefeuille aan te passen.

Hypotheken

Of het nu om verzekeringen, hypotheken of pensioenen gaat, SKV Advies komt altijd met een oplossing die voor de klant financieel gezien het gunstigst is. Sterk concurrerende tarieven, waarbij de klant niets hoeft in te leveren op het gebied van service en aandacht. Voor hypotheken betekent dit de laagste rente. SKV Advies kent een veelzijdig aanbod van hypotheekvormen. In goed overleg wordt er gezocht naar een vorm die het beste aansluit bij de wensen en de mogelijkheden van de klant.

Mediation

Ook op gebied van mediation staat SKV Advies graag voor u klaar. Een scheiding is nooit gemakkelijk en dan is het fijn om met hulp van mediation alles op een rijtje te krijgen.

Interesse

Interesse gewekt? Een afspraak met Rob Snijders (078-2060553), Marcel van der Kooi (078-2060551) of Peter Verkerk (078-2060552) is snel gemaakt. De website (www.skv-advies.nl) biedt meer informatie over voor het totale productaanbod en andere contactmogelijkheden.

SKV Advies

078 - 20 60 550
info@skv-advies.nl
www.skv-advies.nl