Afbeelding

Badhuis ZOMERWEKEN

Algemeen

De zomervakantie staat voor de deur en veel mensen trekken erop uit. Voor degenen die thuis zijn of blijven is Het Badhuis, net als vorig jaar, de hele vakantie open en bieden we naast een aantal vaste activiteiten ook nieuwe aan.

Daarnaast komt u ons ook tegen in de wijk. Een keer per week kunt u de Badhuis ontmoetingskar in de wijk vinden op verschillende locaties. Is de kar bij je in de buurt of zie je hem ergens staan, kom langs voor een praatje en informatie. Woensdag 13 juli staat de Badhuiskar van 10.00 tot 12.30 uur bij het gemeentehuis en vrijdag 22 juli bij winkelcentrum Walburg van 13.00 tot 16.00 uur.

Nieuw: Samen spelen voor peuters van 1 tot 4 jaar

Elke week is een dagdeel gereserveerd voor onze kleinste wijkbewoners en hun (groot)ouders. Het Badhuis wordt omgetoverd tot speelparadijs met speelgoed, knutsels en speciale thema’s voor peuters. Daarnaast kunnen de ouders onder het genot van koffie en thee elkaar ontmoeten en bijpraten. In overleg is het zelfs mogelijk om even een boodschap te doen, terwijl jouw kind lekker doorspeelt. Onder toezicht van goede, ervaren vrijwilligers spelen de kinderen en wordt er geknutseld. Iedere week staat een ander thema centraal, nl. dieren, muziek, water, politie en bloemen. Ook is het mogelijk om buiten te spelen. De peuters met hun ouders zijn welkom op: donderdag 14 juli van 9:30-12:00; woensdag 20 juli van 9:30-13:00 incl. pannenkoeken eten; donderdag 28 juli van 14:00-16:30; donderdag 4 augustus 9:30-12:00 en vrijdag 12 augustus van 14:00-16:30. Toegang gratis, consumpties te koop aan de bar, pannenkoeken € 2,00 p.p. De aangegeven tijden betreft een inloop, je kunt binnenlopen en vertrekken, wanneer je wilt.

Koffie-inloop & Bingo

De vaste koffie-inloop op dinsdag en vrijdag gaan gewoon door. Op vrijdag wordt er gesjoeld en op dinsdag is het naast koffie/thee drinken en elkaar ontmoeten, ook mogelijk om een spelletje te spelen of te handwerken. Op vrijdagmiddag is er bingo voor alle leeftijden. De deur gaat om 13.00 uur open en we starten om 13.30 uur.

Badhuis ForYouth

Op donderdagavond zijn jongeren van 12-16 jaar welkom. Deze avond is er een wedstrijd boogschieten. Heb je het nog nooit gedaan? Kom het dan eens proberen. Je ervaart zelf hoe het is om met een boog te schieten en hoeveel punten je daarbij kunt halen. We starten om 19.00 uur. Toegang gratis en consumpties zijn te koop aan de bar.

Bekijk alle activiteiten op onze website: www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl en volg ons op facebook.

Het Badhuis vind je aan Prins Hendrikstraat 2, Zwijndrecht, tel. 078 7850503