Afbeelding

Badhuis ZOMERWEKEN: Activiteiten voor jong en oud

Algemeen

In deze tweede week van de zomervakantie staat de ontmoetingskar van Het Badhuis bij winkelcentrum Walburg op vrijdagmiddag 22 juli. De derde week staat de kar bij het gemeentehuis op donderdagmorgen 28 juli. Kom langs voor een praatje, informatie over Het Badhuis en ontmoet andere buurtbewoners.

Nieuw initiatief: Peuterspeelparadijs

‘Een leuk initiatief’
‘Mijn kindje heeft weinig leeftijdsgenootjes in de buurt’
‘Fijn om andere ouders te ontmoeten’

In de zomervakantie is Het Badhuis een dagdeel in de week omgetoverd tot Peuter-Speelparadijs. De eerste keer was een succes, de kindjes vonden het heerlijk om met elkaar te spelen.

Kom jij ook met je kinderen naar Het Badhuis? Welkom op donderdag 28 juli van 14:00-16:30; donderdag 4 augustus 9:30-12:00 en vrijdag 12 augustus van 14:00-16:30.

Twee activiteiten op woensdag 27 juli

Op woensdagmorgen is er van 10.00 tot 12.00 uur een gezellige PUB-Quiz. Wil jij je kennis van Zwijndrecht, Nederland, muziek, sport, politiek, enz. eens testen? Kom dan langs, vorm een team met een andere bezoeker of breng je buurvrouw, zus, broer, dochter, zoon, enz. mee. We starten om 10.45 uur.

’s Avonds is er een ‘tropical-art crea avond’ van 20.00 tot 22.00 uur. We gaan o.l.v. Nelleke aan de slag met ecoline. Een mooie techniek, waarmee je een prachtig schilderij maakt. Wil je het ook eens proberen en je uitleven in creativiteit, meld je dan aan (contactgegevens onderaan dit bericht). Er is plaats voor 10 deelnemers. VOL = VOL. De avond is gratis, vrijblijvende bijdrage mag gegeven worden. Consumpties zijn te koop.

High Tea

Op vrijdag 29 juli wordt er een heerlijke High Tea geserveerd. Zin in een gezellig en smakelijk uitje? Meld je aan uiterlijk 27 juli bij Het Badhuis (contactgegevens onderaan dit bericht). Een team van vrijwilligers serveert zelfgemaakte hartige en zoete hapjes en natuurlijk onbeperkt thee. Kosten € 3,50 p.p. De deur gaat open om 13.00 uur, we starten om 13.30 uur rond een gezellig gedekte tafel.

Bekijk alle activiteiten op onze website: www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl en volg ons op facebook en instagram. Het Badhuis vind je aan Prins Hendrikstraat 2, Zwijndrecht, tel. 078 7850503, info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl