Afbeelding

‘Politie-inval’ in Het Badhuis

Algemeen

In deze vierde week van de zomervakantie kom je de koffiekar tegen in de wijk op donderdagavond 4 augustus. Daar waar mensen zijn, stopt de kar en schenken we een bak koffie. Kom langs voor een praatje, informatie over Het Badhuis en ontmoet andere buurtbewoners. Op woensdag 10 augustus staat voor de laatste keer deze zomervakantie de koffiekar van 10.00 tot 12.30 bij het gemeentehuis.

Politie op bezoek 
in Het Peuterspeelparadijs
Donderdag 28 juli kwam de politie binnenvallen in Het Badhuis. Hij was niet op zoek naar boeven, maar vertelde aan de kindjes wat hij allemaal doet en de kindjes stelden heel veel vragen. Ook mochten ze bij en in de politieauto kijken en de sirene aanzetten en natuurlijk op de foto! De kindjes waren erg onder de indruk van de man in zijn uniform, maar ze durfden hem wel te arresteren en handboeien aan te doen. Ze hebben genoten.
Op donderdag 4 augustus zijn de peuters van 9.30-12.00 weer welkom om samen te spelen, deze keer gaan we muziek maken. Ouders, grootouders en buurtbewoners zijn ook van harte welkom in Het Badhuis. De laatste keer deze zomervakantie, dat de peuters in Het Badhuis kunnen spelen is op vrijdag 12 augustus van 14:00-16:30.

Bingo
Op vrijdag 5 augustus is er weer een gezellige bingomiddag, er worden 6 rondes gespeeld. Per ronde heeft u 3 keer kans op een prijs. Een bingoboekje voor 6 rondes kost € 4,50. Daarnaast loten alle bingokaarten mee voor een boodschappenbon en na de bingo worden er nog prachtige prijzen verloot, lootjes kosten € 0,50. Voor aanvang en in de pauze zijn koffie, thee en (fris)drank te koop aan de bar. De hapjes in de pauze worden aangeboden door Het Badhuis. Ook zijn er snacks, zoals broodje hamburger, broodje bal of tosti te bestellen. De deur gaat om 13.00 uur open en we starten om 13.30 uur.

Bekijk alle activiteiten op onze website: www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl en volg ons op facebook en instagram. Het Badhuis vind je aan Prins Hendrikstraat 2, Zwijndrecht, tel. 078 7850503, info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl