Viering van de overwinning in de kleedkamer.

IFC gaat opnieuw verder in het bekertoernooi

Lokaal

Door een 2-5 overwinning bij het dit seizoen tot dan nog ongeslagen Rijen heeft IFC zich voor de volgende ronde in het KNVB district Zuid 1 bekertoernooi geplaatst. De bij de start van de tweede helft ingebrachte Bobby Vos (foto) was de doelpuntenheld door drie doelpunten in één helft te maken.

IFC pakte vanaf het begin de wedstrijd in handen. Even na het eerste kwart van de wedstrijd kwam het overwicht in de score tot uitdrukking. Na een voorzet van Ties van Aggelen schoot Michael Slingerland raak. Echter twee minuten later viel de gelijkmaker.
In de rust had IFC trainer Timmers gelijk drie keer gewisseld en één van deze wissels Bobby Vos bracht IFC met een schot van net buiten zestien weer op voorsprong. Opnieuw was de voorsprong echter van korte duur toen Piree in het strafschopgebied vrij ongehinderd mocht draaien en schieten 2-2.
Nadat eerst Noah de Neijs de paal had geraakt was het even later Sean Verburg op aangeven van Nick de Veij, die de Ambachtse ploeg voor de derde keer op een voorsprong bracht. Hierdoor was de thuisploeg even van slag. IFC profiteerde daarvan optimaal van en sloeg in een bestek van drie minuten nog twee keer toe. Beide keren stond Bobby Vos op de juiste plaats om af te ronden.

Door deze zege heeft IFC nu de laatste 16 in het bekertoernooi bereikt en is daarmee nog twee bekerzeges af van plaatsing voor de eerste voorronde in het betaalde KNVB beker toernooi.

Spelers IFC: Jeroen de Veij; Oussama el Hajouti (46. Sean Verburg), Mark Zwang (70 Jayson van der Linden), Perry van Eijken, Tom van Oorschot, Nick de Veij, Danny Slingerland (46. Achraf el Hajouti), Michael Slingerland (70. Mohamed el Bannasri), Ramon van der Wal, Ties van Aggelen (46. Bobby Vos) en Noah de Neijs.