Zeskamp bij Het Badhuis
Zeskamp bij Het Badhuis Foto: VBW Het Badhuis

Badhuis ZOMERWEKEN

Lokaal

De Zomerweken zijn in volle gang. En wat heeft iedereen genoten van o.a. de ontmoeting met bewoners van het Tomatenplein en omgeving, de pannenkoekenlunch en van het Dagje Uit op 20 juli jl. Op onze facebookpagina vind je foto’s van de activiteiten. Ook in de laatste twee weken van de vakantie is iedereen welkom in Het Badhuis.

Vaste activiteiten: Samenkomst, koffie-inloop & sjoelen
Op zondagmorgen bent u van harte welkom in Het Badhuis en ontmoeten we elkaar rondom thema’s met betrekking op geloven, zingeving en ontmoeting. Bent u/ben jij benieuwd wat de bijbel te zeggen heeft in onze tijd, heb jij vragen over de zin van het leven? Kom dan langs op zondag en doe mee. Het Badhuis is om 10.15 uur open en we starten om 10.45 uur.

Zowel op dinsdag- als op vrijdagmorgen staat van 10.00 tot 12.00 uur de koffie en thee klaar. Op dinsdag zijn er de spreekuren van het wijkteam, Schuldhulpmaatje, Eerste Hulp Bij Kleine Letters en het digitaal spreekuur. Op vrijdag (behalve op 18 augustus) wordt er gesjoeld en gebiljart. Altijd welkom om binnen te lopen en gezellig mee te doen.

Extra activiteiten: 
Spelletjes en Badhuis Quiz
Op donderdag 10 augustus is iedereen welkom voor koffie, thee en spelletjes. Allerlei bordspellen zijn aanwezig in Het Badhuis en u kiest zelf of u een spelletje rummikub, scrabble, domino, yahtzee, of wat dan ook speelt. Rond 11.00 uur spelen we met elkaar de jaarlijkse Badhuis Quiz. Kom langs en doe mee tussen 10.00 en 12.00 uur.

Gourmetten
Op donderdagavond 10 augustus gaan we met elkaar gourmetten. Deze activiteit is al volgeboekt en iedereen die zich heeft aangemeld wordt vanaf 17.30 uur verwacht in Het Badhuis. We starten om 18.00 uur. Kosten € 4,00 p.p.

Vakantie Bijbel Week
De laatste week van de zomervakantie staat in het teken van de Vakantie Bijbel Week, dit jaar eerst op dinsdag en woensdag in Eltheto (het gebouw bij de Oude Kerk aan de Kerkstraat), vervolgens op donderdag en vrijdag in Het Badhuis. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar zijn welkom op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur om mee te komen doen. Ieder jaar is het een groot feest met veel zingen, knutselen, spelletjes en iedere dag een prachtig bijbelverhaal waar de kinderen veel van leren. Het thema dit jaar is: Tel maar mee. Op vrijdag is er aansluitend om 12.00 uur een feestelijke afsluiting met pannenkoeken en een optreden van kindertheater Onwijz van 13.00 tot 14.00 uur.

Volg de laatste updates van de Vakantie Bijbelweek op Facebook (VBW Zwijndrecht) en Instagram (@vbwzwijndrecht).

Feestavond
We sluiten de zomervakantie af met een Feestavond voor alle wijkbewoners op vrijdag 25 augustus in Het Badhuis. Deur open vanaf 19.30 uur. Toegang gratis.

Meer informatie: Tel. 078 7850503 of
info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl. Voor alle activiteiten zie www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl en volg ons op facebook of instagram. Prins Hendrikstraat 2, Zwijndrecht.