Zomerweken in Het Badhuis: ontmoeting en gezelligheid
Zomerweken in Het Badhuis: ontmoeting en gezelligheid

Badhuis ZOMERWEKEN, activiteiten voor jong en oud

Mens en Maatschappij

De zomervakantie staat voor de deur en voor het derde jaar op rij, organiseren we in Het Badhuis de zomerweken. Graag nodigen wij u en jou uit om langs te komen in Het Badhuis of ons te ontmoeten in de wijk.

Vaste activiteiten: Samenkomst, koffie-inloop & sjoelen
Op zondagmorgen bent u van harte welkom in Het Badhuis en ontmoeten we elkaar rondom thema’s met betrekking op geloven, zingeving en ontmoeting. Bent u/ben jij benieuwd wat de bijbel te zeggen heeft in onze tijd, heb jij vragen over de zin van het leven? Kom dan langs op zondag en doe mee. Het Badhuis is om 10.15 uur open en we starten om 10.45 uur.

Zowel op dinsdag- als op vrijdagmorgen staat van 10.00 tot 12.00 uur de koffie en thee klaar. Op dinsdag zijn er de spreekuren van het wijkteam, Schuldhulpmaatje, Eerste Hulp Bij Kleine Letters en het digitaal spreekuur. Op vrijdag wordt er gesjoeld en gebiljart. Altijd welkom om binnen te lopen, aan te schuiven en gezellig mee te doen.

Extra activiteiten
Meet & Greet op het Tomatenplein
Ontmoet Het Badhuis op het Tomatenplein. Woont u aan dit plein of in de buurt daarvan, dan bent u welkom om Het Badhuis en uw buurtgenoten te ontmoeten op woensdag 12 juli van 16.00 tot 19.00 uur. Jong en oud kan mee doen aan de activiteiten die er dan zijn: springkussen, spelletjes, tent met info en vraagbaak. Daarnaast is er gratis koffie, cappucino en chocomel van de Barista Tuk Tuk van Jong Zwijndrecht en houden we om 17.00 uur gratis bingo. De prijzen voor de bingo worden gesponsord door Trivire. Graag tot ziens aan het Tomatenplein

Schoonmaak Badhuis
Op donderdagochtend 13 juli gaan de handen uit de mouwen en maken we met elkaar Het Badhuis schoon. Zin om mee te helpen? We starten om 10.00 uur en ‘velen handen maken licht werk’ en het is natuurlijk super gezellig, met als afsluiting soep en broodjes.

Pannenkoekenlunch
Op vrijdag 14 juli wordt er een lunch van pannenkoeken geserveerd. De deur gaat om 13.00 uur open en we gaan om 13.30 uur eten. Voor € 4,00 eet u lekker mee en we sluiten af met een toetje. Hiervoor is het wel nodig dat u zich aanmeldt uiterlijk woensdag 12 juli, via tel. 078 78 50 503 of info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl

Crea-avond
Op woensdag 19 juli van 19.30 tot 22.00 uur kunt u zich creatief uitleven. We maken een prachtige kaartenhanger. Deelname: € 5,00 p.p. Aanmelden tot uiterlijk 6 juli a.s. Wil je meedoen, bel dan tel. 078 78 50 503 of mail naar info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl. Aanmelden mag ook aan de bar in Het Badhuis; inschrijving is definitief als je betaald hebt.

Bekijk alle activiteiten op onze website: www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl en volg ons op facebook. Het Badhuis vind je aan Prins Hendrikstraat 2, Zwijndrecht, tel. 078 7850503