Boogschieten voor jong en oud
Boogschieten voor jong en oud Foto: Gerben Bremmer

Activiteiten voor jong en oud

Lokaal

ZwijndrechtIn de zomervakantie organiseert Het Badhuis voor het derde jaar op rij de Zomerweken. Graag nodigen wij u en jou uit om langs te komen in Het Badhuis of ons te ontmoeten in de wijk.

Vaste activiteiten: Samenkomst, koffie-inloop & sjoelen
Op zondagmorgen bent u van harte welkom in Het Badhuis en ontmoeten we elkaar rondom thema’s met betrekking op geloven, zingeving en ontmoeting. Bent u/ben jij benieuwd wat de bijbel te zeggen heeft in onze tijd, heb jij vragen over de zin van het leven? Kom dan langs op zondag en doe mee. Het Badhuis is om 10.15 uur open en we starten om 10.45 uur. Zowel op dinsdag- als op vrijdagmorgen staat van 10.00 tot 12.00 uur de koffie en thee klaar. Op dinsdag zijn er de spreekuren van het wijkteam, Schuldhulpmaatje, Eerste Hulp Bij Kleine Letters en het digitaal spreekuur. Op vrijdag wordt er gesjoeld en gebiljart. Altijd welkom om binnen te lopen, aan te schuiven en gezellig mee te doen.

Extra activiteiten: 

Pannenkoekenlunch
Op vrijdag 14 juli wordt er een lunch van pannenkoeken geserveerd. De deur gaat om 13.00 uur open en we gaan om 13.30 uur eten. Voor € 4,00 eet u lekker mee en we sluiten af met een toetje. Hiervoor is het wel nodig dat u zich aanmeldt uiterlijk donderdag 13 juli voor 12.00 uur.

Koffiekar in de wijk
Op woensdagmiddag 19 juli ontmoeten we iedereen graag bij de koffiekar bij het gemeentehuis. Een bakkie koffie, een praatje, ontmoeting met medewerkers van Het Badhuis en informatie over de activiteiten, zijn allemaal aanwezig. Ben je in de buurt, dan ontmoeten wij u en jou graag!

Crea-avond
Op woensdag 19 juli van 19.30 tot 22.00 uur kunt u zich creatief uitleven. We maken een prachtige kaartenhanger. Deelname: € 5,00 p.p. Aanmelden tot uiterlijk 15 juli a.s.; inschrijving is definitief als je betaald hebt.

Boogschieten
Op vrijdagavond 21 juli is er een gezellige avond bij Het Badhuis voor JONG & OUD. Deze avond gaan we BOOGSCHIETEN van 19.00 tot 21.00 uur. Kom langs en probeer het eens! Iedereen mag gratis meedoen. Aanmelden is niet nodig.

Contact met Het Badhuis
Aanmelden voor de activiteiten kan via tel. 078 7850503 of info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl. Bekijk alle activiteiten op onze website: www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl en volg ons op facebook of instagram. Het Badhuis vind je aan Prins Hendrikstraat 2, Zwijndrecht.