Een bekend beeld uit de Passion. Foto: KRO/NCRV
Een bekend beeld uit de Passion. Foto: KRO/NCRV KRO/NCRV

Samen kijken naar de Passion & Paasontbijt

Lokaal

Het Badhuis is een buurthuis in wijk Centrum en fungeert als huiskamer van de wijk. De hele week vinden hier allerlei activiteiten plaats voor jong en oud. Het Badhuis staat aan Prins Hendrikstraat 2 te Zwijndrecht. Kijk op www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten of volg ons op Facebook.

De Passion
Op donderdag 28 maart ben je welkom in Het Badhuis en kijken we met elkaar naar de Passion, die dit jaar wordt uitgezonden vanuit Zeist op NPO1. De uitzending start om 20.30 uur, inloop vanaf 20.00 uur. Tijdens deze avond is er gratis koffie of thee met wat lekkers en zijn er consumpties te koop aan de bar, alle hapjes zijn van het huis.

Het thema van The Passion van dit jaar is ‘Ik geloof in jou’. Een thema dat vertrouwen uitspreekt, is volgens KRO-NCRV belangrijk in tijden van wantrouwen en polarisatie. In een wereld vol uitdagingen en moeilijkheden, is dit thema een krachtige boodschap van hoop en solidariteit. Met wie kom jij kijken? Aanmelden is niet nodig.

Paasontbijt en -viering
Op zondag 31 maart - 1e Paasdag - ben je welkom bij het paasontbijt. Vanaf 9.15 uur gaan de deuren open en om 9.30 uur genieten we met elkaar van een lekker paasontbijt met natuurlijk een eitje, verse jus en lekkere broodjes. Dit Paasontbijt is gratis. Er staat een collectebus voor een vrijwillige gift. Om 10.30 uur ruimen we de ontbijttafels af en om 10.45 uur start de viering. Gerben deelt met ons wat de Opstanding van Jezus betekent. Zoals altijd is er ruimte om te reageren en je vragen te stellen. Om 12.00 uur sluiten we de viering af met koffie en thee.

Wil je mee ontbijten? Dan graag aanmelden uiterlijk vrijdag 29 maart via tel. 078 7850503 of info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl

Wil je alleen de viering bijwonen, dan is aanmelden niet nodig en zien we u graag om 10.30 uur in Het Badhuis.

Foto: Een bekend beeld uit de Passion. Foto: KRO/NCRV